Unn deg litt ekstra hygge i julen

Noe av det hyggeligste man kan gjøre nå før jul og resten av året er å dra på weekendturer til en by du liker eller kose seg litt ekstra i egen by. Gjerne med en natt på hotell, konsert og en hyggelig middag på restaurant.

Noe av det hyggeligste man kan gjøre nå før jul og resten av året er å dra på weekendturer til en by du liker eller kose seg litt ekstra i egen by. Booke seg inn på et hotell og gjerne bestille biletter til en teaterforestilling, opera eller konsert er så hyggelig. Følelsen av litt luksus i hverdagen der man ikke trenger å gjøre noe annet enn å nyte og kose seg er perfekt. Oppleve byen, shoppe og hygge seg, spise litt god mat til lunsj/middag med noen glass til gir de herlige øyeblikkene vi alle er så glade i. Så skifte til finstasen og nyte kvelden med en favorittforestilling eller konsert. Sånne dager og kvelder skaper gode opplevelser og minner for livet. VIP Credit Card er kjekt å ha i lommeboken. Det gir deg friheten til å kunne gjøre de hyggelige tingene du har lyst til og betale når det selv passer deg. Du kan bestille kort for kr 0,- klikk her.

eff. rente 22.9 %, 15.000 o/12mnd. Kostnad 1.744, totalt 16.744

IMG_7681IMG_7688IMG_7691

 

DEL PÅ:

VIP Credit

Vi hjelper deg med lån og refinansiering fra kr 5.000 - 500.000 uten sikkerhet og fra kr 100.000 til 10 millioner med sikkerhet i bolig. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Velkommen