Bestill kortet i dag for kr 0,- og få mange fordeler!

Bestill kort

Tone Lise Akademiet

Navn
Tone Lise Akademiet
http://www.toneliseakademiet.no/
Adresse
Haslevangen 15, 0579 Oslo

Du får 10 % rabatt på alle elevbehandlinger og kurs

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT,- noe som betyr at vi møter de strenge krav som Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler og flere er støttet av Lånekassen. Tone Lise Akademiet har f. eks landets eneste godkjente Negleteknikerstudie. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere . Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter.

Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det er ingen formelle opptakskrav, men vi legger vekt på søkers egeninteresse og motivasjon til å gjennomføre studiet. Vi krever at du kan Norsk muntlig og skriftlig og at du er fylt 18 år det året studiet begynner. (er du under 18 år kreves bekreftelse av foresatte)

VIP Credit Card koster kr 0,- å bestille & kr 0,- i årsavgift. Kortet gir deg mange fordeler og inntil kr 100.000 i kredittramme. eff. rente 25,34 %, 15000 o/12mnd. Kostnad 1853, totalt 16853