Nyt livet og ta vare på deg selv

Hei kjære medlemmer og godfolk. Håper dere alle har hatt en fantastisk fin pinsehelg og kost dere masse. Er det en ting som er viktig så er det å nyte livet, smile og være glad. For når alt kommer til alt så er det hvor happy og glad man er i hjertet som betyr alt.

IMG_4953

Mange glemmer litt seg selv oppi det hele. Skal man være på topp for alle rundt seg så man være på topp selv først. Det er lett for at man skal gjøre alle andre til lags, stille opp på alt, jobbe og aktiviteter uten helt å rekke å tenke på seg selv. Veldig mange av dere kjenner seg igjen her, dagene skulle gjerne hatt noen flere timer. Det er så viktig at man stopper opp. Passer på å få nok påfyll av positive energier så man selv er fulladet og kan yte max, gi masse og kjenne smilet sitte løst. En nøkkel til å være på topp er å nyte livet. Å nyte livet er så individuelt, men å ha litt ekstra penger til å kunne gjøre de tingene man har lyst til, gjør alt litt enklere. Du kan søke om litt ekstra og ha pengene tilgjengelig i nettbanken med en gang du har legitimert deg på mobilen klikk her og bestill for kr 0,-.

eff. rente 22.9 %, 15.000 o/12mnd. Kostnad 1.744, totalt 16.744

IMG_4922

Alle har forskjellige ting de liker aller best. Det viktigste er nok å finne de tingene man virkelig elsker, kjenner gir energi og gleder seg til. Noen liker naturen, andre storby turer, spaweekender, shopping, restaurantbesøk, treningsturer, bare rolige dager hjemme eller en god kombinasjon av alle tingene. Det finnes ikke noen fasit på hva å nyte livet er, men vi kjenner alle inne i oss hva vi liker best å gjøre. De tingene som utløser den deilige barnslige følelsen av glede, lykke, smil og latter er nok en god pekepinn på at man nyter livet og koser seg. Vi må alle passe på å sette av tid til å nyte akkurat de fine små eller store tingene i livet som utløser de gode følelsene, enten man ønsker å gjøre det alene eller med en eller flere man er glad i. For vet dere hva. Tar man seg nok tid til å nyte livet og lade batteriene har man så fantastisk mye mer og bedre energi å gi til alle i hverdagen. I tillegg skaper man så mange gode og fine minner man kan smile til og kose seg med.

IMG_4949

Dagens Nyt livet tips

1. Ta seg tid til å stoppe opp og nyte livet enten alene eller med noen man er glad i.
2. Prøv hotell i egen by eller ikke langt unna med en lunsj i solen og noe godt i glasset. Vipps så er følelsen av å sitte på en hyggelig cafe i et annet land der.
3. Pakk sekken og ta en tur ned til havet for å grille og bade nå som sommeren er her. Hvorfor spise middag hjemme alltid når man kan spise til bølgeskvulp.
4. Weekendtur til en by i utlandet du elsker.
5. En tur på et hyggelig spa er alltid kos.
6. Vær flink til å gå på restaurant, det lyser opp hverdagen.
7. Fyr i peisen hjemme, et glass rødvin og en god bok.
8. Driv med din favoritt idrett eller trening.
9. Spis så mye is du klarer en mandag og lat som det er 17. mai.
10. Husk at prisen på hva du gjør ikke definerer hvor mye du nyter livet. Det er den gode følelsen inni deg som betyr alt. Den følelsen som gjør akkurat DEG lykkelig der og da.


Vi ønsker dere alle en fantastisk ny uke med masse kos og hygge. Husk å stopp opp, ta dere tid til å nyte. For ja hver en av dere fortjener akkurat det.

eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd. totalt 16 744,-

DEL PÅ:

VIP Credit

Vi hjelper deg med lån og refinansiering fra kr 5.000 - 500.000 uten sikkerhet og fra kr 100.000 til 10 millioner med sikkerhet i bolig. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Velkommen