God sommer alle sammen

Etter et nytt arbeidsår siden sist sommerferie føles det bra godt å bare kunne kose seg og gjøre det man har aller mest lyst til. Følelsen av å lade batteriene og nyte feriedagene føles helt fantastisk.

Sykkel_rosaløper

Vi ønsker dere alle en fin sommer med mange hyggelige opplevelser. Etter et nytt arbeidsår siden sist sommerferie føles det bra godt å bare kunne kose seg og gjøre det man har aller mest lyst til. Følelsen av å lade bateriene og gjøre de tingene man har drømt om siden sist sommer føles helt fantastisk. Enten sommerferien blir brukt her hjemme i Norge i egen by, på hytta, hotell, i naturen eller reisemålet ligger et sted i utlandet er det alltid smart å ha med et ekstra kort til betalinger ved siden av det vanlige bankkortet. Å bruke et krdittkort når man er på ferie gir flere fordeler, reiseforsikring, rabatter og god oversikt. Man får en regning i månenden så kan man betale hele summen med en gang eller dele den opp over noen måneder om man har kjøpt seg noe man ikke ønsker eller kan ta på en lønning. Ønsker du å bestille VIP Credit Card så du alltid får gode fordeler, frihet og oversikt kan du bestille kort for kr 0,- klikk her.

eff. rente 25,34 %, 15000 o/12mnd. Kostnad 1853, totalt 16853

Det koster kr 0,- i årsavgift, har reiseforsikring inkludert, eget fordelsprogram og det er 100% gebyrfritt. Rentene kommer først om man ønker å dele opp betalingen over flere mnd. Betaler man hele fakturaen til forfall den 20 påfølgende mnd av kjøpene er det ingen påslag. Dette gir deg frihet og mulighenten til å betale når du ønsker. Det viktige med kredittkort er alikevell å ha et ansvarlig forhold til det for da gir det mange fine fordeler. Ha en super sommer alle sammen og lag dere selv mange nye fantastiske minner for livet.

DEL PÅ:

VIP Credit

Vi hjelper deg med lån og refinansiering fra kr 5.000 - 500.000 uten sikkerhet og fra kr 100.000 til 10 millioner med sikkerhet i bolig. Tjenesten er gratis for deg som kunde. Velkommen