Bestill kortet i dag for kr 0 og få mange fordeler!

Bestill kort

Akademikliniken

Navn
Akademikliniken
https://www.akademikliniken.no

Hos Akademikliniken får du som VIP Credit Card medlem 15 % rabatt på alle behandlinger og Akedemikliniken produkter.

Spesialtilbud i juli

-IPL permanent hårfjerning av bikinilinjer eller armhuler før kr. 1900,-, nå kr. 1000,-.
Visste du at mørke hår kan fjernes permanent eller reduseres med IPL laser? Mange synes behandlingen hjelper godt mot inngrodde hår, spesielt på bikinilinjen og under armene. Hos Akademikliniken har vi 20 års erfaring og mer enn 50 000 gjennomførte behandlinger med IPL. I juli får du IPL av bikinilinje eller armhuler til kr. 1000,- (før kr. 1900,-).

-20% rabatt på voks
Ønsker du å skippe barberhøvelen i sommer? Hos Akademikliniken får du 20% rabatt på all behandling med voks i juli.
*Gleder Smestad, Stavanger og Bergen

-20% rabatt på Pure Lift Serum og AK ToGo kit
Ta vare på ansiktshuden i ferien! I juli får du 20% rabatt på AK ToGo kit -AK rens, toner, Peel og krem i praktisk reisestørrelse. I tillegg har vi 20% rabatt på Pure Lift Serum, det perfekte serum å kombinere med AK ToGo produktene. Pure Lift Serum inneholder oppstrammende peptider, aminosyrer og ceramider, i tillegg til å beskytte mot forurensning og frie radikaler.

Bestill time klikk her

Plastisk kirurgi og estetiske behandlinger i verdensklasse

Målet med kosmetisk kirurgi og estetiske behandlinger skal ikke være å forandre deg til noen andre. Derimot kan vi forbedre eller gjenopprette utseendet, eller bare korrigere noe som du selv synes er plagsomt. Dette kan i sin tur bidra til økt livskvalitet .

Naturlige resultater og spesialister.

Vårt mål er naturlig vakre resultater. For å oppnå dette, kreves det spesialister med lang erfaring og dokumenterte metoder basert på den nyeste forskningen. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker, men også tar hensyn til din forutsetninger.

Trygghet og behandling.

Akademiklinikens størrelse er din trygghet. Alle våre klinikker er teknisk utstyrt for å kunne tilby trygghet og optimalt resultat.
Hos oss møter du bare kvalifiserte spesialister i plastisk kirurgi, dermatologi, injeksjonsbehandling og medisinsk hudpleie. Samtidig er vi opptatt av den personlige kontakten, og setter deg og dine behov først. Vi har trygghetsgaranti, og 5 års kapselgaranti.

Du finner oss i hele Norge.

Vi har et moderne sykehus i Oslo v/Ullevål stadion. Våre klinikker for injeksjon, hud og laserbehandlinger, finner du på Smestad, Bergen, Stavanger og Trondheim.

På Akademiklinikken sine nettsider kan du rolig søke inspirasjon og informasjon klikk her

Følg oss på:
Instagram: akademiklinikennorge
Facebook: akademikliniken

natalia

VIP Credit Card koster kr 0,- å bestille & kr 0,- i årsavgift. Kortet gir deg mange fordeler og inntil kr 100.000 i kredittramme.

Eff. rente 22,90 %, 15 000,- 0/12 mnd. totalt 16 744,-