Bestill kortet i dag for kr 0,- og få mange fordeler!

Bestill kort

Akademikliniken

Navn
Akademikliniken
https://www.akademikliniken.no

I hele juni får kunder av VIP Credit Card 30% på alle produkter fra AK Skincare på alle Akademiklinikens klinikker i Norge,ved fremvisning av e-post fra nyhetsbrevet

I hele juni får kunder av VIP Credit Card 30% på alle produkter fra AK Skincare på alle Akademiklinikens klinikker i Norge,ved fremvisning av e-post fra nyhetsbrevet

VipCredit

Plastisk kirurgi og estetiske behandlinger i verdensklasse.

Målet med kosmetisk kirurgi og estetiske behandlinger skal ikke være å forandre deg til noen andre. Derimot kan vi forbedre eller gjenopprette utseendet, eller bare korrigere noe som du selv synes er plagsomt. Dette kan i sin tur bidra til økt livskvalitet .

Naturlige resultater og spesialister.

Vårt mål er naturlig vakre resultater. For å oppnå dette, kreves det spesialister med lang erfaring og dokumenterte metoder basert på den nyeste forskningen. Vi tar utgangspunkt i dine ønsker, men også tar hensyn til din forutsetninger.

Trygghet og behandling.

Akademiklinikens størrelse er din trygghet. Alle våre klinikker er teknisk utstyrt for å kunne tilby trygghet og optimalt resultat.
Hos oss møter du bare kvalifiserte spesialister i plastisk kirurgi, dermatologi, injeksjonsbehandling og medisinsk hudpleie. Samtidig er vi opptatt av den personlige kontakten, og setter deg og dine behov først. Vi har trygghetsgaranti, og 5 års kapselgaranti.

Du finner oss i hele Norge.

Vi har et moderne sykehus i Oslo v/Ullevål stadion. Våre klinikker for injeksjon, hud og laserbehandlinger, finner du på Smestad, Bergen, Stavanger og Trondheim.

På Akademiklinikken sine nettsider kan du rolig søke inspirasjon og informasjon klikk her

Følg oss på:
Instagram: akademiklinikennorge
Facebook: akademikliniken

natalia

VIP Credit Card koster kr 0,- å bestille & kr 0,- i årsavgift. Kortet gir deg mange fordeler og inntil kr 100.000 i kredittramme. eff. rente 25,34 %, 15000 o/12mnd. Kostnad 1853, totalt 16853